Select Page

L’Alcalde d’Altea, Jaume Llinares, va inaugurar ahir en el CEAM la Jornada A3E sobre l’Eficiència Energètica en el sector hoteler, promoguda des de la Delegació Territorial de Llevant i amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea i el INVAT·TUR (l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques).

L’acte també ha comptat amb la participació de la regidora de Comerç, Anna Alvado, del Delegat Territorial de A3E Ginés Ángel García i el membre del Consell Directiu Gerardo Salvado. Durant la jornada, s’han abordat els diferents tipus d’ajudes per a promoure l’eficiència energètica en hotels a nivell autonòmic i nacional i s’ha impartit un taller per a abordar d’una manera pràctica la sol·licitud d’aquestes ajudes.

Llinares ha agraït l’elecció d’Altea per a la celebració d’aquesta trobada, i ha posat de manifest que la nostra localitat “compta amb una planta hotelera renovada i amb un perfil de clients exigents que cerquen la qualitat en el sentit més ampli de la paraula, una qualitat que Altea i la seua planta hotelera garanteix”.

Així mateix, ha destacat que “ens congratulem que Altea siga hui la seu d’aquesta trobada de treball A3E, per a conèixer amb més profunditat en què consisteix l’eficiència energètica. Una jornada de gran importància per a reduir el consum d’energia, oferint la mateixa qualitat i confort per als clients dels hotels d’Altea”.
 
Segons ha explicat, “Altea disposa d’una planta hotelera competitiva, que ha de tenir en compte aspectes de rellevància, com l’ús eficient de l’energia, i d’aquesta forma ser capaces d’optimitzar els processos productius”. “Hem de produir més amb menys energia i obtenir una energia de qualitat i més neta sostenible econòmica, política i mediambientalment, i en aquest punt Altea vol encapçalar aquesta tendència que millorarà la qualitat de vida de tots els ciutadans i estarem contribuint a deixar als nostres fills un món millor”, ha conclòs el Primer Edil.

Pin It on Pinterest