Select Page

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, ha presentat aquest matí una nova edició de l’ Escola de Nadal, juntament amb Carol Orozco i Vanesa Ferrer de ‘Projectes Educatius’, empresa que desenvoluparà la iniciativa.

Tal com ha explicat Vicenta Pérez, “sabem que la gent està molt contenta amb el treball de ‘Projectes Educatius’ i estem convençuts que, com sempre, ho faran fenomenal”. Pérez ha recordat que els dies en els quals es durà a terme l’*Escola de Nadal seran 23, 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre; i 4 i 5 de gener.

L’Escola de Nadal tindrà lloc en l’Escola d’Adults (FPA) en horari de 09:00h a 14:00h (amb opció d’aula matinal des de les 08:00h). El preu d’inscripció és de 50 euros i els interessats han de comunicar-ho en el correu projectes educatius_altea@hotmail.com o en els telèfons: 619 02 19 20 / 646 25 12 24.

Hi haurà excursions, manualitats, música, ball, visita de l’ajudant de Papà Noel, jocs, cantacontes en anglès i els xiquets i xiquetes participaran en la Cavalcada dels Reis Mags d’Altea.

Pin It on Pinterest