Select Page

Aquest diumenge, 29 de novembre, el Palau dels Esports acollirà la ‘Primera Jornada de Convivència Esportiva per la Discapacitat’, organitzada conjuntament per les Regidories de Benestar Social i Joventut, per a commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que se celebra el pròxim 3 de desembre. Aquest mateix matí, la regidora de Serveis Socials, Verónica López, i el regidor de Joventut, Pere Barber, han visitat les instal·lacions del Palau dels Esports per a ultimar els preparatius, juntament amb representants d’algunes de les associacions que participaran en l’esdeveniment.

La jornada començarà a les 10:00 hores amb la inauguració i amb una exhibició de gimnàstica rítmica. Posteriorment, a les 10:30h, es realitzarà una visita a l’exposició de fotos i als stands de les associacions participants. Posteriorment, a les 11:00h, tindrà lloc un partit de Boccia (esport específic per a discapacitats), a càrrec de APADIS, en el Palau dels Esports.

Seguidament, a les 12:00h, es duran a terme activitats de natació en la piscina coberta, gràcies a la col·laboració de Bolo&Baldomero; equinoterapia (en la zona exterior) amb la col·laboració del Club Hípic Altea; musicoterapia (Palau dels Esports) amb la participació de la Societat Musical N3 d’Altea; circuit de psicomotricitat (camp de futbol); pintura (zona exterior) amb la col·laboració del pintor alteà Tachi; inflables (zona exterior) del Grup Brottons; i jocs valencians populars per a tots els xiquets i xiquetes (zona exterior).

Finalment, la clausura de les jornades es durà a terme a les 13:30h i hi haurà un aperitiu per a tots, amenitzat per una ‘batukada’.

Pin It on Pinterest