Select Page
  • La Regidoria de Comerç ha col·laborat i seguirà recolzant qualsevol
    iniciativa que perseguisca dinamitzar el teixit comercial local

La regidora de Comerç, Anna Alvado, ha recordat aquest matí que el ‘Black Friday’ és una iniciativa que s’està estenent per tot el territori espanyol i ha explicat que, en el cas d’Altea, ha sorgit de part d’un grup de comerços del carrer Filharmòmica, que va proposar a la Regidoria ampliar l’horari fins a les 22 h per al divendres 27 de novembre, amb la finalitat de dinamitzar la vida comercial d’aqueix carrer.

Les persones que han impulsat el Black Friday van demanar suport de l’Ajuntament per a engegar la proposta i així ho va fer la Regidora de Turisme i Comerç, Anna *Alvado. L’Ajuntament ha recolzat a la convocatòria amb una xicoteta contribució econòmica per a la promoció de l’esdeveniment i ho seguirà fent amb qualsevol iniciativa que perseguisca la mateixa finalitat: dinamitzar el teixit comercial local.

Així mateix, Alvado ha volgut aprofitar l’ocasió per a recalcar que els comerços que treballen amb objectius comuns i compartint recursos, tenen molta més probabilitat d’èxit. D’ací la importància que el comerç local s’organitze creant una associació.

Pin It on Pinterest