Select Page

L’Alcalde d’Altea, Jaume Llinares, es va traslladar ahir a Alacant per a mantenir una reunió de treball amb el President de la Diputació, César Sánchez, amb la finalitat de traslladar-li diferents projectes que poden obtenir finançament o respatler de la Corporació Provincial. Llinares va acudir a la reunió juntament amb el regidor de Joventut i Esports, Pere Barber, i l’edil de Turisme i Comerç, Anna Alvado.

Durant la trobada es van abordar diferents temes, entre els quals va destacar la promoció del Castell de l’Olla, que l’any que ve celebra el seu 30 aniversari. Referent a açò, César Sánchez es va comprometre a augmentar la dotació econòmica amb la qual la Diputació col•labora cada any.

Així mateix, es va analitzar en profunditat el projecte de millora del camp de futbol del Complex Esportiu d’Altea la Vella, i per a açò Pere Barber va exposar una Memòria Valorada, amb l’objectiu d’aconseguir finançament de la Diputació. En aquest punt, Sánchez, es va comprometre a estudiar el projecte per a col•laborar en la millora d’aquestes instal•lacions.

En la reunió, els representants de l’equip de govern alteà també van aprofitar per a fer-li arribar al President de la Diputació altres necessitats de la nostra localitat com l’ampliació del Centre Cultural Juvenil, la segona Fase de millora d’instal•lacions i accessibilitat del Conservatori de Música i la millora de camins rurals. Precisament, respecte a aquest últim aspecte, Sánchez va anunciar que per al pròxim any, la Diputació implementarà un programa d’ajudes a municipis.

Pin It on Pinterest