Select Page

Com ha informat Vicenta Pérez, regidora d’Educació, Altea serà destinatària de les ajudes del programa XarxaLlibres, un programa impulsat per la Generalitat Valenciana.

La regidora ha informat que “hui ha eixit la resolució de la Generalitat en la que es concedeixen les ajudes que vam demanar els ajuntaments, i que Altea serà destinatària d’aquestes ajudes’’. 

“L’aportació de la Generalitat és de 124.000 euros, aproximadament, i estem també a l’espera que la Diputació d’Alacant consigne la quantitat  econòmica que destinarà al programa’’, informava la regidora. Així mateix, Vicenta Pérez assenyalava que l’Ajuntament també aportarà 124.000 euros a este programa; dividits en les partides pressupostàries de 2015 i 2016.

Vicenta Pérez es mostrava molt satisfeta “perquè aquesta quantitat servirà per garantir la gratuïtat dels llibres escolars a Altea’’. Al respecte de la posada en marxa del programa, la regidora d’Educació ha explicat que “els ajuntaments seran els encarregats a partir de l’1 de desembre de recollir els justificants de la compra dels llibres per part de les famílies i pagar els primers 100 euros als beneficiaris als que informaran de com funcionarà la resta del procés’’. Per això, la regidora ha fet una crida a tots els pares i mares d’Altea perquè a partir d’eixa data acudisquen a l’Ajuntament d’Altea per sol·licitar les ajudes. A més a més, ha assenyalat que “enviarem notes als pares a través de les escoles perquè estiguen informats del procediment’’.

Pin It on Pinterest