Select Page
  • Aquesta actuació respon a una de les principals reclamacions veïnals d’Altea la Vella

 

L’Ajuntament d’Altea ha conclòs les obres d’asfaltat del camí de Santa Bàrbara, en el tram nord d’aquest trajecte, que va des d’Altea la Vella fins a la pròpia finca.

Roque Ferrer, edil d’Infraestructures i Obres, ha visitat la zona que s’ha asfaltat del mencionat camí, una actuació que està emmarcada dins de les convocatòries de subvencions de 2015 destinades a la província d’Alacant.

Els accessos a aquesta finca són molt utilitzats tant pels veïns d’Altea la Vella com d’Altea, i amb aquest asfaltat han millorat el seu estat per a ús i gaudi de tots ells.
Roque Ferrer ha explicat que l’import de les obres ascendeix a 51.000 euros, dels quals l’Ajuntament assumirà el 50%. Així mateix el regidor ha assenyalat que ’’amb aquesta actuació d’asfaltat de la zona nord del camí de Santa Bàrbara, des d’Altea la Vella fins a la pròpia finca, es dóna per conclosa una de les reivindicacions dels veïns d’Altea la Vella, entre ells les comissions
de festes de Santa Bàrbara i usuaris de la finca municipal’’
. “L’asfaltat millorarà la seguretat del trànsit de vehicles, el confort i reduirà l’impacte acústic de rodadura per aquella zona a més de reduïr els tolls en el camí”, concloïa l’edil.

Pin It on Pinterest