Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i el president de la Fundació ‘Nuestros Mayores Villa de Altea’, Jaime Sellés, han signat un conveni de col·laboració perquè el CEAM, el Centre Especial d’Atenció als Majors, mantinga tots els serveis que presta fins ara, atorgant-li una ajuda de 61.666 euros. En la signatura del conveni, que ha tingut lloc al despatx d’Alcaldia, han estat presents a més, l’edil de Serveis Socials, Verónica López, i el president de l’Associació EMAUS, Paco Nadal.

Després de la signatura del conveni l’alcalde ha ressaltat “la gran tasca que està realitzant la Fundació, i des de l’equip de govern volem donar-li continuïtat al servei”. Així mateix, el primer edil afegia que “el paper de l’Ajuntament és assumir els serveis que cobreixin les necessitats de tota la població d’Altea, i en aquest cas de la gent major”. Jaume Llinares indicava que ”el servei s’està prestant en bones condicions i aquest és un conveni beneficiós per a les dos parts, amb el qual tractem de donar-li estabilitat i continuïtat al treball que s’està fent “.

Per la seua banda, Jaime Sellés, president de la mencionada fundació, ha explicat sobre el conveni que ”és una pròrroga del conveni que teníem amb l’Ajuntament”, i ha ressaltat que “és un conveni de transició fins que l’Ajuntament tinga el nou contracte, i esperem així poder complir des de la Fundació amb els serveis que tenim encomanats el millor possible, perquè redunden directament en benefici de tots alteans”.

L’edil de Serveis Socials, Verónica López, ha informat sobre el contingut del conveni subscrit entre les dos entitats, i el temps de vigència del mateix, “hem signat el conveni per als pròxims quatre mesos per gestionar l’ús i les prestacions que ofereix el CEAM en l’actualitat “.

Entre els serveis que el CEAM presta a les persones majors de la localitat, i que es mantindran gràcies a la signatura del conveni es troben l’atenció geriàtrica integral; la rehabilitació preventiva i de manteniment; les activitats fisio-esportives; l’estimulació cognitiva i d’habilitats socials; la hidroteràpia; la fisioteràpia; la gestió de l’àrea social i educativa; els serveis d’higiene personal; els tallers ocupacionals; el servei de perruqueria, podologia i estètica i el servei de bar i cafeteria.

El conveni, explicava Verónica López, té un temps de durada després del qual l’Ajuntament iniciarà els tràmits per a una nova licitació. “La signatura és per quatre mesos a l’espera que hi haja una nova licitació, tenint clar que l’administració ha de prestar els seus serveis de manera directa”, assenyalava l’edil. Verónica López concloïa afirmant que “som plenament conscients de la gran tasca que presta la Fundació per al CEAM, i en aquest sentit pel bé de la gent major i el bon funcionament del CEAM és pel que signem aquest conveni”.

Pin It on Pinterest