Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, acompanyat per la regidora d’Educació, Vicenta Pérez i pel regidor de Cultura, Diego Zaragozí, han visitat les instal·lacions de la Facultat de Belles Arts d’Altea, on han mantingut la una primera reunió de treball amb el degà d’aquesta institució universitària, José Vicente Martín.

Al respecte d’aquest primer encontre, Diego Zaragozí, regidor de Cultura, assenyalava que ‘’el degà ens ha traslladat les seues necessitats i inquietuds i també les moltes possibilitats de col·laboració que hi ha respecte al poble; i el seu interès, que també és el nostre, que al llarg d’esta legislatura, les dos institucions puguen col·laborar’’.

Diego Zaragozí afegia que ‘’a la reunió ens van suggerir algunes idees, i també es va parlar d’altres temes que estan iniciant-se’’. A més a més, el regidor de Cultura avançava que l’Ajuntament seguirà col·laborant amb la Facultat de Belles Arts a la beca-residència de paisatgisme, projecte que també compta amb el suport de Caixaltea. Aquesta beca facilitarà a sis pintors de diferents facultats de Belles Arts una estada a Altea, els primers quinze dies de setembre, per pintar i exposar la seua obra al nostre municipi.

De cara al curs vinent les dos institucions es van emplaçar a una altra reunió a principi de setembre, ‘’on tindrem ja més projectes per tractar i intentar que siga una col·laboració fluida i beneficiosa per a les dos parts’’, indicava el regidor de Cultura.

Pin It on Pinterest