Select Page

Des de les regidories de Medi Ambient i Empresa Pública Municipal s’ha sol·licitat a l’empresa externa encarregada de la recollida selectiva de plàstics i paper que durant l’època estival buiden aquestos contenidors, grocs i blaus, respectivament, els divendres per evitar la saturació dels mateixos. El servici de recollida es fa en dies alterns i ara es farà coincidir en els divendres.

Imma Orozco, regidora de Medi Ambient i Empresa Pública, explicava els motius d’aquesta sol·licitud, ‘’hem detectat que els contenidors de plàstic principalment, i també els de paper, es saturen els caps de setmana. A més a més, eixe problema s’agreuja a l’estiu. Aquesta situació de saturació dels contenidors fa que alguns usuaris se’n tornen a casa amb la bossa o altres, amb conductes menys cíviques, deixen les restes a terra la qual cosa provoca una imatge nefasta als carrers d’Altea’’.

La regidora informava que els contenidors de les zones més conflictives, que estan identificades per l’Empresa Pública, són normalment els del poble antic i els de l’avinguda de la Nucia, entre d’altres.

‘’Amb aquesta mesura el que s’intenta és millorar el servei, introduint canvis que no costen diners, però que sí que tenen efecte’’, manifestava la regidora Imma Orozco.

Pin It on Pinterest