Select Page

El passat dimecres, 8 de juliol, va tenir lloc una reunió informativa de la regidora d’Altea la Vella, Bea González, amb l’Associació de Veïns d’Altea la Vella, que va estar representada per la seua presidenta Rosa Durà i amb la presència de la pràctica totalitat dels membres que conformem la Junta Directiva.

La reunió va tenir lloc a l’Extensió administrativa d’Altea la Vella i en la mateixa, a banda de fer una primera presentació, es va parlar de diversos temes que preocupen a la població, com és el consultori mèdic, el PGOU, el tema de l’abastiment de l’aigua, les zones esportives i altres qüestions d’interès. González els va comunicar que l’equip de govern ja s’ha posat en marxa per a tractar tots eixos temes; així mateix la regidora els va comunicar que els mantindrà informats de tots aquestos temes de molta importància per a la població d’Altea la Vella.

La regidora va destacar que ‘’la reunió es va desenvolupar en un molt bon ambient, deixant constància que tant per la part de l’Ajuntament d’Altea, com per part de l’Associació, aquesta serà una de les moltes reunions que es portaran a terme durant aquesta legislatura, ja que des de l’equip de govern, creem que l’associacionisme es part fonamental del nostre poble i, per tant, s’ha de fomentar i recolzar’’.

L’Associació de Veïns d’Altea la Vella, per la seua banda, es va mostrar molt il·lusionada en esta nova etapa que ara comença.

Pin It on Pinterest