Select Page

L’actual Govern de Compromís, PSPV-PSOE i Altea amb Trellat, res més entrar en l’Ajuntament va haver de triar entre portar a concurs públic de licitació el plec de condicions que va desenrotllar el Partit Popular d’Altea o no prestar el servici de socorrisme de les nostres platges donada la data, fent perillar la seguretat dels nostres banyistes.

El plec de condicions també establia una sèrie de condicions de contractació o el que és el mateix,  decisions tècniques que implicaven requerir una solvència tècnica que lamentablement l’empresa alteana que va optar al concurs no complia.

Este és el motiu pel qual durà a terme el servici una empresa radicada en la província d’Alacant. Segons ha explicat l’edil delegat d’Infraestructures i platges, Roque Ferrer, “la decisió política que hem pres l’actual govern Compromís,  PSPV-PSOE i Altea amb trellat ha sigut exigir a l’empresa mantindre els treballadors d’Altea que presten el servici així com en  les noves contractacions comptar amb gent d’Altea”.

El dia de presentació del mencionat servici de socorrisme i vigilància estaven presents en l’acte tant treballadors, com diversos representants de l’empresa i  L’edil delegat d’Infraestructures i platges, Roque Ferrer.

Pin It on Pinterest