Select Page
  • La reunió informativa a Altea serà el dia 25 de març, a les 19:30 hores, en el Centre Social d’Altea, i no el dia 17 de març. El dia 27 de març, a les 19:30 hores, es traslladarà la reunió informativa al Centre Cultural d’Altea la Vella, i no el dia 25 de març, com s’hi havia anunciat

 L’Ajuntament d’Altea ha anunciat un canvi de dates de les reunions informatives sobre la revisió del Pla General d’Ordenació Urbana dirigides a la ciutadania.

  El nou calendari de reunions informatives serà el dia 25 de març, a les 19:30 hores, en el Centre Social d’Altea, on tindrà lloc la presentació del PGOU a la ciutadania, i no el dia 17 de març com s’havia previst inicialment. Seguidament, el dia 27 de març, a les 19:30 hores, es traslladarà la reunió informativa al Centre Cultural d’Altea la Vella, on el PGOU serà presentat a tots els veïns i veïnes, i no el dia 25 de març, com s’havia anunciat.

  Divendres passat, dia 13, l’Ajuntament iniciava la primera ronda de les reunions informatives sobre la revisió del Pla General d’Ordenació Urbana. L’alcalde d’Altea, Miguel Ortiz, acompanyat de l’edil d’Urbanisme, Carolina Punset i de l’edil de PSOE, Vicente Ripoll, va presidir aquestes reunions en les quals es va presentar als col·lectius d’arquitectes i promotors d’Altea la revisió del PGOU.

  A través d’aquestes reunions es pretén donar a conèixer els detalls de la revisió del Pla General d’Ordenació Urbana, com ja ho va anunciar l’alcalde, Miguel Ortiz, el passat dia 5 de març, després de l’aprovació pel ple de l’obertura d’un període d’exposició pública de la versió preliminar d’aquest pla.

Pin It on Pinterest