Select Page

  L’Ajuntament d’Altea, a través de la Regidoria d’Esports, ha donat a conèixer la distribució de les subvencions per a l’any 2015 als clubs esportius de la localitat. 

  En total seran 63.000 euros els que es lliuraran a les diferents entitats esportives, la mateixa quantitat que en el passat exercici de 2014. 15 clubs esportius es beneficiaran d’aquestes subvencions que podran destinar a impulsar l’esport base en diferents modalitats esportives. 

  Per a donar a conèixer la notícia van comparèixer conjuntament l’edil d’Esports, Sebastián Gómez i els presidents dels dos nous clubs que també rebran, per primera vegada, subvencions, com el Club Tennis Taula i el Club de Natació. La llista de clubs subvencionats es completa amb la Unió Esportiva Altea de futbol, el Club Esportiu Vila Blanca d’handbol, El Club Bàsquet Altea, el Club Voleibol, el Motoclub Altea, el Club Ciclista o el d’Atletisme i la gimnàstica rítmica.

  L’edil destacava que ‘’pràcticament lliurem una subvenció a tots els clubs esportius que participen en competicions, als quals se sumen enguany el Club de Tennis Taula d’Altea, amb 1.500 euros i el Club de Natació, amb 1.000 euros’’. Gómez explicava que “són clubs de recent creació i que destaquen pels seus bons resultats esportius, i pel treball que estan fent amb els xiquets més xicotets’’. ‘’Per açò, a més de les instal·lacions, afegia el regidor, volem ajudar-los amb aquesta subvenció, perquè seguisquen amb aquest bon treball”.

  Per la seua banda, el president del Club Tennis Taula Altea, Vicente Ferrer, felicitava a l’equip de Primera Autonòmica per haver acabat campió de la lliga autonòmica, i també l’equip de segona autonòmica, “comencem fa quatre anys i ara som 57 jugadors, amb una pedrera de vint xiquets que prometen”. Ferrer va agrair el respatler de l’Ajuntament “perquè han col·laborat amb nosaltres des del principi amb materials i instal·lacions, i ara amb aquesta subvenció”. 

  Així mateix, el president del Club Natació, Vicente Llopis, agraïa el respatler de la regidoria i les facilitats per a comptar amb la piscina municipal, “ara som 80 nadadors, 40 master i 40 adults, a més tenim a 30 xiquets competint, i açò que comencem el passat mes de setembre”. Llopis afegia “ara els xiquets estan coneixent la natació i participant, per primera vegada, en competicions i a més estan aconseguint molt bons resultats”. Llopis també va ressaltar la progressió de la jove nadadora *alteana, Marina, “una nadadora del club que participarà en el campionat autonòmic de natació, la qual cosa és un èxit esportiu”.

Pin It on Pinterest