Select Page

  Marga Riera, edil de Festes, ha presentat l’actuació del mag i mentalista Toni Bright, que tindrà lloc el pròxim dia 12 d’abril en Palau Altea, a les 20 hores. Aquest espectacle ha sigut organitzat per la Comissió del Crist del Sagrari 2015 amb l’objectiu de recaptar fons de cara a les festes patronals del mes de setembre.

  Raúl Serrano, membre de la comissió de les festes, explicava que Bright presentarà l’espectacle ‘’Tornar a creure’’, ‘’un espectacle per a tots els públics d’aquest artista que, malgrat la seua joventut, ha participat en programes televisius i ha sigut guardonat amb diversos premis’’. ‘’A més, indicava Serrano, l’espectacle que es presentarà a Altea ve precedit per l’èxit que està collint aquesta mag il·licità que, durant tot el mes de març, està actuant en el teatre Arlequí de Madrid en la Gran Via’’.

  El clavari de les Festes Majors Patronals, Juan Martín Ronda, destacava l’originalitat de l’espectacle, l’entrada del qual serà de 10 euros, i l’aposta que ha fet la comissió per portar a aquest il·lusionista a Altea, ‘’ja que no es veia un espectacle d’aquestes característiques en la nostra localitat feia temps’’. El clavari assenyalava que ‘’Bright és un dels millors en el seu gènere a Espanya, de fet és dels pocs que ha actuat en la sala Houdini de Madrid, en la qual actuen els mags més destacats del món’’. Així mateix, el clavari agraïa la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea, Palau Altea, RS Produccions i Impremta Altea en l’organització d’aquest xou.

  Tant l’edil Marga Riera, com el clavari de les festes, Juan Martín Ronda, i Raúl Serrano, han animat a tots els veïns i veïnes d’Altea a assistir a aquest espectacle ‘’que agradarà a tots els públics’’ i amb el qual es col·laborarà amb les Festes Patronals d’Altea.

  Les entrades es poden adquirir en les taquilles del Palau, dues hores abans de l’espectacle, en l’Ajuntament d’Altea i cridant als telèfons facilitats per la comissió: 659834781, Juan, i 692035332, Raúl.

Pin It on Pinterest