Select Page

  L’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal es troba, des del passat dia 2 de març, realitzant treballs de manteniment i reparació de la calçada de la platja de Cap Blanc, que s’havia enfonsat en alguns trams a causa del tràfic rodat.

  L’edil de Proximitat de la zona, Gregorio Alvado, visitava aquesta àrea de la platja de Cap Blanc, per a comprovar de primera mà l’estat de les obres. Alvado ha explicat que ‘’la reparació consisteix en la retirada, farcit de la base, compactació i reposició del paviment de llamborda que s’havia enfonsat a causa del tràfic rodat per la zona de rodadura dels vehicles’’.

  Per aquest motiu, i fins que finalitzen les tasques de reparació, la zona estarà tallada al tràfic des del Quiosquet fins al Càmping Cap Blanc. No obstant açò, els vehicles de veïns i residents en la zona tenen accés als seus habitatges.

  Alvado anunciava que ‘’està previst que les obres finalitzen aquesta mateixa setmana, amb tota probabilitat el dimecres, dia 11, per a restablir la normal circulació de vehicles.

  ‘’Així mateix, explicava l’edil, s’està valorant la possibilitat de substituir o reparar el marbre del passeig d’aquesta zona que està defectuós; així com canviar el mobiliari urbà que estiga desbaratat’’.

  Referent a la substitució del marbre, des de l’àrea d’Infraestructures de l’Ajuntament, s’està estudiant el seu manteniment i durabilitat, que determinaran si es manté el mateix material o algun similar o si se substitueix per algun de major durabilitat i de major facilitat per al seu manteniment.

Pin It on Pinterest