Select Page

  Emmarcada en el pla de millora de les instal·lacions esportives, la Regidoria d’Esports ha escomès la reforma del gimnàs municipal situat en la primera planta del pavelló de Garganes.

  Aquestes obres han consistit en el canvi del parquet i en la instal·lació de nous aparells per al gimnàs, com unes cintes, ancorades al sostre, per a fer entrenaments d’exercicis en suspensió. Segons informava l’edil d’esports, Sebastián Gómez, “és una nova modalitat que hem incorporat i que es fa amb el pes del cos en suspensió i que estan tenint molt bon acolliment”. Sobre aquest tema, la monitora encarregada d’aquestes classes, Isabel Sánchez, explicava que és “una modalitat esportiva que es basa principalment en el pes corporal, i que serveix per a treballar la potència muscular i la força i, a més, es pot combinar amb exercicis de ‘’running’’, natació o aeròbic”.

  Les classes s’imparteixen de dilluns a divendres en el gimnàs municipal. Els dilluns, dimecres i divendres a les 16:00 hores, i els dimarts i dijous a les 15 hores. Les sessions en la cinta de suspensió són només de mitja hora, ja que “és un entrenament bastant intens amb el qual s’enforteixen els tots els músculs, ja que treballa amb braços, cames i esquena”.

  La nova activitat que ofereix el gimnàs municipal forma part d’un ampli programa d’activitats que s’ofereixen en els dos espais que s’han habilitat com a gimnàs. cal destacar que el gimnàs situat en l’entrada del pavelló municipal ha sigut totalment renovat, tant les seues instal·lacions com els aparells, i que compta amb una sala de cicle-indoor i tot tipus d’aparells gimnàstics.

Zumba-Steps

  D’altra banda, i també dins de la programació del gimnàs municipal, la monitora, Tania Perles, ha anunciat una nova activitat de zumba-steps, que ha donat començament aquesta setmana. Aquesta modalitat de zumba és una combinació de zumba ‘’fitness’’ i treball cardiovascular. La nova classe de zumba-steps s’imparteix tots els dimarts a les 20:30 hores en el Centre Cultural Juvenil.

Pin It on Pinterest