Select Page

La Concejalia de Cultura, a través de les biblioteques municipals d’Altea i Altea la Vella, ha engegat un projecte d’animació a la lectura. Amb una divertida activitat, l’objectiu final és promoure la lectura infantil i donar a conèixer la utilitat i funcionament de la biblioteca.

Marga Riera, edil de l’Àrea de Cultura, va assenyalar en la presentació d’aquesta iniciativa que ‘’la campanya té com a pretext que els xiquets de la localitat s’inicien en la lectura i en l’ús de la biblioteca municipal’’. L’edil va explicar que “aquest taller se celebrarà durant els mesos de març i abril i ho van a poder gaudir els cinc col·legis públics del municipi. A la biblioteca d’Altea acudiran els col·legis Garganes, El Blanquinal i Les Rotes; mentre la biblioteca d’Altea la Vella acollirà als centres de l’Olla i d’Altea la Vella.

Els tallers s’han destinat als escolars de primer de primària, en els seus primers passos en la lectura, i s’impartirà els dijous i divendres dels mesos de març i abril. Per a Miguel Lara, un dels monitors d’aquests tallers, serà una activitat molt participativa amb els xiquets. Segons Lara, “serà un taller on tindrem música en directe, en la qual les titelles SAS i RI donaran a conèixer d’una forma molt amena i divertida, els drets i obligacions dels xiquets a l’hora de venir a la biblioteca”.

L’activitat que de denomina “Descobrint la Biblioteca amb SAS i RI”, es realitzarà durant les matí dels dijous i divendres, del mes de març i abril de 9:30 a 10:00 hores, en un horari en el qual les dependències municipals encara no estan obertes al públic, de manera que els escolars podran visitar i conèixer cadascuna de les instàncies de la biblioteca.

Pin It on Pinterest