Select Page

  L’Ajuntament d’Altea, a través de la Regidoria d’Esports, ha anunciat el lloguer de les instal·lacions esportives, concretament els camps de futbol, durant els mesos de febrer i març, a cinc equips de Noruega i Suïssa, que estan realitzant la seua pretemporada d’hivern a Altea.

  Sebastián Gómez, edil d’Esports, assenyalava que ‘’aquests equips, a més de llogar les instal·lacions esportives a l’Ajuntament, pernocten en hotels d’Altea, la qual cosa és una ajuda per a aquests establiments en temporada baixa”.

  ‘’Enguany seran cinc equips els que realitzaran els seus entrenaments de pretemporada a Altea, la qual cosa suposarà uns ingressos d’uns 2.500 euros per a l’Ajuntament, pel lloguer de les instal·lacions esportives’’, informava l’edil.

  ‘’Aquests equips del nord i centre d’Europa solen realitzar estades d’una setmana, i trien els mesos de febrer i març per als seus entrenaments a Altea’’, afegia l’edil.

Pin It on Pinterest