Select Page

  Vigela Lloret, edil de Proximitat de la Franja Litoral, ha anunciat la reparació dels escocells de les plantes i arbres del carrer Sant Pere, que són els clots al peu de les jardineres per a detenir l’aigua en els regs.

  L’edil ha explicat que ‘’es van a aprofitar les obres de renovació del clavegueram del passeig marítim per a dur a terme aquesta reparació, que és una petició dels residents de la zona, que hem arreplegat després de les diverses reunions mantingudes amb els veïns’’.

  ‘’Es reposaran els escocells desbaratats amb material de cautxú, de manera que siga transpirable, de cara als regs i el sanejament de l’arbrat’’, indicava l’edil, que subratllava la importància de ‘’oferir un bon manteniment de l’arbrat d’aquesta zona d’Altea’’. Així mateix, amb aquesta actuació es pretén evitar també algun possible ensopec o ensopegada amb els escocells que estiguen desbaratats.

  Vigela Lloret es mostrava molt satisfeta amb el treball exercit a través de la Regidoria de Proximitat, ‘’que permet conèixer de primera mà les demandes dels veïns d’Altea, que anem duent a terme en la mesura en què són realitzables’’.

  Així mateix, l’edil feia una crida als veïns perquè contacten amb les regidories de Proximitat davant qualsevol demanda o suggeriment sobre els seus veïnats.

Pin It on Pinterest