Select Page

  La Regidoria d’Esports ha organitzat una sessió de cicle indoor, que se celebrarà dissabte que ve, dia 28 de febrer, amb l’objectiu de promoure aquesta pràctica esportiva. L’activitat es realitzarà en la sala de cicle indoor del Palau d’Esports, de 10 a 12 hores.
 
  Totes les persones interessades a assistir a aquesta activitat, que té un cost de 5 euros, poden realitzar la seua inscripció en el gimnàs municipal, en la sala de *musculación. La inscripció inclou aigua, una peça de fruita i una samarreta de l’esdeveniment.

  Igual que ja es fera amb la sessió de zumba, celebrada el passat 14 de febrer, l’objectiu de l’activitat és promoure la pràctica esportiva en grup, així com donar a conèixer el cicle indoor als quals no ho practiquen, i fer un recordatori de les últimes sessions per als quals ja assisteixen a aquestes classes.

Pin It on Pinterest