Select Page

Marga Riera, edil de Cultura, ha presentat el concert que oferirà el quartet Salzillo dissabte que ve, dia 28 de febrer, a les 19 hores en Palau Altea, organitzat per l’associació ‘’Amics de la Música de la Marina Baixa’’. L’edil ha estat acompanyada per César Evangeli i Sonia El Hakim, directius de l’associació, i per Jaume Llinares, component del quartet *Salzillo i violí primer de l’Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia.

Al quartet, els músics del qual són integrants de l’orquestra simfònica de la Regió de Múrcia, se sumarà el clarinetista José Ángel Martínez, per a oferir un programa de temàtica romàntica, del segle XIX. S’interpretaran el ‘’Quintet de clarinet’’ de Brahms i ‘’La mort i la donzella’’ de Schubert, ‘’l’obra per excel·lència per a un quartet de corda’’, ha comentat Llinares, que ha definit les dues obres com a ‘’exemples representatius de la música de cambra’’.

L’entrada per a no socis és de 10 euros, o de 8 euros si s’adquireix de forma anticipada. Els menors d’edat, acompanyats per adults, no paguen entrada.

La venda d’entrades es realitza a través de la web de l’associació musicamarinabaixa.es. Així mateix, també es poden adquirir dues hores abans del concert en les taquilles de Palau Altea.

Marga Riera ha animat als amants de la música a assistir dissabte que ve a aquest ‘’magnífic concert’’. L’edil ha destacat l’estreta col·laboració que existeix entre l’Ajuntament d’Altea i l’associació ‘’Amics de la Música de la Marina Baixa’’, als quals ha agraït el seu treball ‘’per oferir als amants de la música activitats d’una alta qualitat musical’’.

Pin It on Pinterest