Select Page

  L’Agència Local de Foment de l’Ocupació i les Regidories d’Educació i Joventut, han organitzat nous cursos d’anglès per a aturats, de nivell bàsic i intermedi, davant l’èxit de la primera convocatòria i la demanda dels mateixos. 

  En la presentació dels nous cursos, l’edil de Foment de l’Ocupació, Vigela Lloret, va explicar que l’objectiu dels cursos és “incrementar el nivell de parla de l’anglès, per a facilitar als aturats el seu accés al món laboral”. Lloret va destacar que ‘’l’anglès és l’idioma més demandat en el sector turístic, que és el sector que més ocupació genera en la comarca, i l’anglès és una eina fonamental per a treballar”. 

  Sebastián Gómez, edil de Joventut, va presentar el curs d’anglès bàsic per al qual hi ha 20 places. El curs començarà el pròxim 27 de febrer, i finalitzara el 24 d’abril. S’impartirà en l’aula del Centre Cultural Juvenil, els dimecres i divendres als matins, de 13 hores a 14:30 hores. 

  Gómez va animar a tots els interessats a aprendre anglès a inscriure’s en el Curs. La inscripció pot realitzar-se en la planta baixa de l’Ajuntament, en l’oficina de l’Agència de Desenvolupament Local, o en les oficines del Centre Juvenil. 

  Per la seua banda, l’edil d’Educació, Aurelia Álvarez, va presentar el curs d’anglès de nivell intermedi. Així mateix, aquest curs està destinat a aturats, majors de 18 anys, que estiguen empadronats a Altea i inscrits en el Servef, que tinguen coneixements de l’idioma anglés i que vulguen perfeccionar-ho. 

  En aquest cas, Álvarez va animar a les persones que estan aturades al fet que usen el seu temps para preparara professionalment. Per a participar en aquest curs, i després de la inscripció, cal passar una prova per a conèixer el nivell d’anglès dels alumnes, ja que el curs està destinat a persones que ja tenen un mínim nivell. “El que es pretén és formar un grup homogeni perquè aprofiten al màxim aquest curs”. La prova de nivell per als alumnes inscrits serà el pròxim 27 de febrer. El curs s’impartirà en les aules de l’Escola d’Adults, al costat de l’IES Bellaguarda, i consistirà en dues classes setmanals, des del mes de març fins a juny.

Pin It on Pinterest