Select Page

  Amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Guia del Turisme, que es commemora el 21 de febrer, la Regidoria de Turisme, en col·laboració amb l’empresa Tramuntana, ha organitzat per a aquest dissabte, dia 21, una visita guiada per les zones d’interès turístic d’Altea.  

  L’edil de Turisme, Vigela Llorert ha enmcarcado l’activitat com una forma d’homenatjar a aquelles persones que ensenyen als turistes les rutes i els tresors del patrimoni cultural i històric d’Altea, a més de ser una oportunitat “per a aquelles persones amb ganes de conèixer més Altea, les seues places, els seus racons, la part baixa de la ciutat i el seu casc antic”.

  La visita guiada eixirà des de la Plaça de l’Ajuntament a les 11,00 hores del matí del dissabte. L’activitat recorrerà les rutes clàssiques de la ciutat que, a més, remarcava Lloret “comptarà amb un guia turístic oficial, que donarà les explicacions històriques i culturals dels llocs per on transcorre la visita, i que farà gaudir als turistes i visitants”. Així mateix, durant la visita guiada, els participants estan convidats a penjar les fotos del trajecte, el més destacat, en les xarxes socials, a través de la pàgina Visitaltea.es, utilitzant eines com Instagram, Twiter o Facebook i, així, “donar-li més visibilitat als nostres racons a través dels turistes que participen en la visita guiada”.

  Totes les persones interessades poden apuntar-se avui fins a les 15 hores en l’Oficina de Turisme d’Altea (en la planta baixa de l’Ajuntament), o al telèfon 965844114 o acudint demà a les 11 hores a la plaça de l’Ajuntament.

Pin It on Pinterest