Select Page
  • Al voltant de 120 gossos participaran de l’esdeveniment, que té categoria nacional, i que se celebrarà a Altea els dies 21 i 22 de febrer.

Tot aquesta preparat perquè aquest cap de setmana Altea aculla la cinquena edició del seu concurs caní. Un esdeveniment que té molt bon acolliment entre els criadors que s’inscriuen cada any en la cita alteana. La procedència dels participants és diversa i acudeixen des de diverses províncies espanyoles al concurs alteà.

Enguany serà el Pavelló de Garganes el que albergue l’esdeveniment, segons informava l’edil d’esports Sebastián Gómez. Segons Gómez, “des de l’Ajuntament agraïm que es continue amb aquest projecte perquè cada any creix el numere d’activitats en el concurs, i també de participants. Per açò hem volgut traslladar el concurs enguany al Pavelló de Garganes, perquè permet un major lluïment, i sobretot, evitar els sobresalts que puga provocar la meteorologia en aquesta època de l’any”, va destacar l’edil alteà.

La Societat Canina d’Alacant i Lac Va salar Estetic Caní d’Altea, organitzen un any més aquest esdeveniment. Luis Aibar Cascales, com a responsable de l’organització comentava alguna de les novetats, “enguany ampliem amb un campionat de perruqueria que se sumisca al concurs caní, tots dos certàmens de caràcter nacional”, va destacar Aibar, que espera una bona participació propera als 120 gossos inscrits.

El dissabte 21 començarà el campionat de perruqueria, durant tota la jornada. Ja el diumenge 22 tindrà lloc el concurs caní, on de 9 a 11 hores tindrà lloc les inscripcions, i a partir de les 11 hores començaria el concurs.

Durant la jornada dominical es realitzaran diverses exhibicions, com la qual efectuaran membres de l’agrupació de gossos de rescat USAR 13. En el Concurs alteà també tindran cabuda els gossos de raça sense pedigrí i els mestissos, un concurs per al qual caldrà realitzar una inscripció prèvia durant tota aquesta setmana. La recaptació d’aquestes inscripcions aniran destinades a les agrupacions comarcals en defensa dels gossos, Som Gos d’Altea i Spav de la Vila Joiosa.

Pin It on Pinterest