Select Page

Dissabte passat, dia 14 de febrer, es va celebrar en les instal·lacions del Conservatori Municipal Professional d’Altea la fase classificatòria de l’IX Concurs d’Interpretació, en el qual van participar més de 100 alumnes del centre, establint un record de participació fins avui.

El concurs es va iniciar a les 9:30 hores i les audicions van finalitzar a les 20:00 hores. Després de la finalització de la fase classificatòria els membres del tribunal van destacar l’elevat nivell oferit en les interpretacions per part dels alumnes, així com la dificultat a l’hora de valorar què participants competirien en la fase final que se celebrarà en Palau Altea el pròxim 18 de març.

Els alumnes que després de la fase classificatòria optaran a participar en la fase final són en la categoria C, Antonio Martí (tuba), Beatriz Arzúa (violí), Luis Brooks (saxo), Macià Font (trompeta), Adrian Luthi (trompeta) i Alberto Rodriguez (viola).

En la categoria B, Isabella Carrió (piano), Alberto Berenguer (trombó), Neus Cabrera (flauta), Javier Delgado (percussió), Ana Morales (violoncel) i Jaume Soriano (saxo).

En la categoria A, Aina Font (saxo), Carles Guillen (piano), Miquel Such (clarinet), Joan Roy (piano) i Marina Pérez (flauta).

Des de la Regidoria de Cultura es vol felicitar als alumnes participants, així com als professors del conservatori i al AMPA del mateix per la seua implicació en aquesta activitat, que suposa un gran al·licient per a tots els alumnes. Musicaltea suposa una oportunitat per a millorar en la formació dels alumnes i és un referent en la cultural musical dels joves d’Altea.

Pin It on Pinterest