Select Page

  Sebastián Gómez, edil d’Esports, i Sara Soler, coordinadora de la piscina i el gimnàs municipal, han presentat la sessió ‘’remember’’ de zumba que se celebrarà dissabte que ve, 14 de febrer, de 10 a 12 hores en el Palau d’*Esports d’Altea.

  ‘’L’objectiu de l’activitat, explicava l’edil, és donar a conèixer l’activitat als quals no la practiquen, i fer un recordatori de les últimes sessions per als quals ja practiquen zumba’’.

  Totes les persones interessades a assistir a aquesta activitat poden realitzar la seua inscripció en el gimnàs municipal. La inscripció inclou beguda, fruita i una samarreta de l’esdeveniment.

  Sebastián Gómez i Sara Soler han explicat que es van a dur a terme més activitats d’aquest tipus, en les quals promoure la pràctica esportiva en grup. I anunciaven que per al pròxim dia 28 està prevista una sessió de cicle indoor amb el mateix objectiu.

Pin It on Pinterest