Select Page

Un any més el Conservatori Municipal Professional d’Altea organitza el cicle d’activitats, Musicaltea 2015, que reuneix diverses activitats com a concursos, concerts, trobades, masterclass i audicions, entre uns altres. Aquest projecte compleix la seua novena edició, i com en anteriors anys el programa ha sigut elaborat per l’equip directiu, professors i AMPA del Conservatori i la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altea.

Juan Tomás Laviós, director del Conservatori, ha explicat que “aquest conglomerat d’activitats suposa un perfecte complement a l’educació que reben els alumnes del centre, a més de relacionar-los amb estudiants d’altres conservatoris similars al nostre. cal recordar que diverses de les activitats es van a realitzar conjuntament amb els Conservatoris de Dénia, Benidorm, Xàbia i Teulada.” A més, Laviós informava que una de les activitats de referència d’aquest projecte, el Concurs d’Interpretació, que també compleix la seua novena edició, enguany ha augmentat de considerable la participació, sent més d’un centenar els alumnes inscrits, superant la participació d’anys anteriors.

Des del Conservatori Municipal Professional d’Altea se segueix apostant per generar diversitat d’activitats que perfeccionen el nivell formatiu dels estudiants. Des de la Regidoria de Presidència, Jesús Ballester ha destacat que “es vol seguir apostant per l’educació musical i per la promoció cultural dels joves músics, recolzant totes les activitats que s’elaboren des del Conservatori.” Per la seua banda, Marga Riera, edil de Cultura, ha convidat a tots els amants de la música a participar en les activitats que proposa el Conservatori, ‘’atès que per als joves intèrprets és molt important actuar davant un públic, a més que es podrà gaudir de grans actuacions’’.

Pin It on Pinterest