Select Page
  • Les instal·lacions del poliesportiu municipal de *Garganes acolliran, de 16:30 a 20:30 hores, una festa gratuïta per a tots els xiquets i xiquetes d’Altea amb multitud d’activitats que amenitzaran la vesprada de Carnestoltes.

Marga Riera, edil de Cultura i Festes i Aurelia Álvarez, edil d’Educació, han presentat la festa de carnestoltes que l’Ajuntament d’Altea ha organitzat, a través de les seues respectives regidories, divendres que ve, dia 13 de febrer, en les instal·lacions del poliesportiu municipal de Garganes.

La festa de carnestoltes, ‘’que és totalment gratuïta’’, com han subratllat ambdues edils, se celebrarà de 16:30 a 20:30 hores, i comptarà amb múltiples activitats com comptacontes, una gran xocolatada, tallers de manualitats, globoflexia, jocs tradicionals, música i saltadors, ‘’que han sigut patrocinats per Caixaltea’’, indicava Marga Riera.

”En aquesta edició, informava Marga Riera, comptem amb la col·laboració de ‘Projectes Educatius’, que s’encarregaran de la realització dels tallers’’.

Aurelia Álvarez indicava que ‘’s’ha distribuït cartelleria de l’activitat en els col·legis d’Altea, per a donar-la a conèixer entre les famílies’’ i assenyalava que ‘’es durà a terme a cobert, en el poliesportiu municipal, per a evitar el fred d’aquestes dates, així com qualsevol inclemència del temps que poguera desbaratar aquesta festa tan esperada pels xiquets i xiquetes d’Altea’’.

Ambdues edils han convidat a tots els xiquets i xiquetes d’Altea al fet que acudisquen disfressats a aquesta festa que organitza l’Ajuntament, a la qual també poden assistir amb les seues mares i pares.

Pin It on Pinterest