Select Page

  El Centre Social d’Altea acollirà els pròxims dies 16 i 17 de febrer dos de les jornades de treball d’Optimitza15, que organitza la Diputació d’Alacant a través de l’Àrea d’Igualtat, Joventut i Ciutadans Estrangers.

  Concretament, el dia 16 se celebrarà a Altea la trobada sobre Igualtat, Joventut i Drogodependències. El dia 17 tindrà lloc la trobada sobre Ciutadans Estrangers.

  Optimitza15 és una trobada tècnica polític, que es va iniciar l’any 2012, que el seu objectiu, com indiquen des de la Diputació, ‘’és conjuminar esforços i aprofitar sinergies entre tots els Ajuntaments i la Diputació d’Alacant per a impulsar la coordinació interinstitucional’’.

  En 2015, i amb vista a continuar amb la interacció i la participació tècnica i política mitjançant l’acostament de la institució provincial a les diferents realitats municipals, la Diputació d’Alacant ha decidit mantenir el nombre de seus de l’any anterior, afavorint així una major proximitat i contacte amb els escenaris i entorns locals. Les trobades Optimitza15 se celebraran, a més d’Altea, en Denia, Elda, Alcoi, Callosa del Segura, Alacant, Novelda, Sant Joan i Rojals.

  A aquestes trobades de treball acudeixen tant a responsables polítics, com els tècnics de les Regidories d’Igualtat, Joventut, Drogodependències i Ciutadans Estrangers.

Pin It on Pinterest