Select Page
  • Les obres van ser paralitzades fa més d’una dècada i generaven greus disturbis veïnals per culpa d’ocupacions il·legals, brutícia i enderrocs.

  Durant aquesta legislatura Carolina Punset es va proposar resoldre problemes que portaven dècades enquistats i causaven greus perjudicis a la ciutadania. Solars abandonats, edificis en ruïnes i patrimoni arquitectònic degradat han sigut solament algunes de les qüestions que s’han abordat. 

  Entre tots ells cal destacar per la seua transcendència el conegut com a Edifici Maravallu, situat en la Calle Calvari contigua al casc antic. L’obra d’aquest edifici va ser paralitzada en el seu moment, fa molt més d’una dècada per excés de volum. Les vicissituds del procediment han sigut moltes, i lamentablement els particulars que van invertir els seus diners ho van perdre. L’immoble va ser subhastat i va passar a ser propietat d’un banc. 

  Des de llavors les ruïnes de la finca, no solament enlletgien la imatge del nostre casc antic, sinó que generaven greus disturbis veïnals per culpa d’ocupacions il·legals, brutícia i enderrocs que molestaven a propis i estranys. Des de la regidoria d’urbanisme s’ha estat en contacte amb la propietat, s’ha impulsat la demolició de l’excés de volum i s’ha coadjuvat l’inici de les obres per a concloure l’edificació. “ Ja tenen llicència i s’estima que les obres duraran més d’un any i quan finalitzen, s’haurà desbloquejat i solucionat un dels problemes més importants amb els quals em vaig trobar en arribar a aquesta regidoria”, va comentar la regidora, Carolina Punset. 

  “Est era un dels punts negres, però hi ha hagut molts més als quals hem sigut els únics que hem donat eixida. cal destacar la façana contigua al Bodegón de Pepe en el Passeig marítim, el solar de les Torres Mores en el Carrer Sant Bàrbara, el solar del Carrer Santo Domingo també en el casc antic, el Portal Nou en el conjunt històric artístic, la demolició de les cases ocupades conegudes com a habitatge dels Mestres al costat de la finca de la Campaneta, el carreró de Sant Xuxim etc… etc…” va enumerar Punset.

Pin It on Pinterest