Select Page

  El regidor de Proximitat de la zona del Casc Antic, Vicent Sanz, ha anunciat la convocatòria d’una nova reunió amb els veïns i usuaris de la Plaça de la Carrasca, ‘’per valorar les propostes que s’han realitzat sobre el projecte municipal de remodelació del parc infantil, els accessos i tot l’espai circumdant a la plaça’’. La reunió se celebrarà aquesta tarda, a les 18,30 hores, en el Bar La Carrasca.

  Sanz informava que des de la Regidoria de Proximitat “seguim treballant en el projecte de remodelació de la Plaça de la Carrasca” i, sobre aquest tema, recordava que ja es va elaborar un primer esbós, que ha estat exposat en establiments de la zona, perquè els veïns i usuaris de la cèntrica plaça poguessin fer arribar les seves aportacions i suggeriments a l’equip de govern. L’edil ha explicat que “després de recollir les propostes i suggeriments que ens han fet arribar, convoquem la reunió d’aquesta tarda amb els veïns, per donar-los a conèixer aquestes idees de petites millores que s’han fet al primer esbós que havíem presentat, per així dissenyar un nou esbós de remodelació de la plaça”.

Pin It on Pinterest