Select Page

  Jesús Ballester, edil de Presidència, i Vicent Sanz, edil de Proximitat de la zona del Casc Antic, han visitat el parc de la plaça de la Carrasca, que l’Ajuntament té previst remodelar integralment.

  Aquest parc, que està en ús des de fa més d’una dècada, és un dels espais de major concurrència de xiquets i xiquetes d’Altea i ‘’des de fa algun temps l’Ajuntament ha rebut queixes sobre el seu disseny; ja que no és una zona tancada i té accés al carrer, existeixen troncs d’arbres, ho circumda una tanca metàl·lica, i hi ha arestes en la zona del banc que protegeix el lateral de la plaça’’, indicava Jesús Ballester.

  Per açò, l’Ajuntament d’Altea ha decidit presentar un projecte integral de remodelació del parc, ‘’d’una obra que considerem primordial’’, assenyalava Ballester.

  ‘’S’han mantingut reunions amb els veïns i usuaris als quals hem presentat el nou disseny del parc, amb la finalitat de que pogueren fer tots els suggeriments que consideraren oportunes per a millorar-ho’’, explicaven tots dos edils.

  ‘’L’objectiu, comentava Sanz, és que els propis usuaris d’aquesta zona siguen els que opinen i decidisquen quins són les actuacions que hem de dur a terme en aquesta plaça per a millorar-la. Així mateix, els usuaris han pogut consultar aquest projecte inicial, que ha estat exposat en dos establiments comercials de la zona’’. ‘’A més, afegia l’edil, també hem posat a la disposició de tots els veïns el meu telèfon de contacte perquè pogueren fer-me arribar qualsevol suggeriment sobre aquest nou disseny del parc’’.

  Tots dos edils han explicat que les obres s’iniciaran quan els veïns i els pares i mares dels xiquets que acudeixen al parc, ‘’decidisquen que és la millor època per a dur-les a terme’’. ‘’Si es decideix que les obres es realitzen com més prompte millor, les iniciarem en un termini de temps relativament curt de temps, un mes, aproximadament; o si no quan ho consideren oportú’’, explicava Ballester.

Pin It on Pinterest