Select Page

  Sebastián Gómez, edil d’Esports, ha presentat al costat de Sara Soler, coordinadora de la piscina i el gimnàs municipal, una nova activitat de zumba que es va realitzar Altea la Vella a partir de l’1 de febrer.

  Les classes s’impartiran els dimarts i dijous de 16:45 a 17:45 hores, en el Centre Cultural d’Altea la Vella. Sebastián Gómez comentava que ‘’és una activitat que ja s’està realitzant, tant en el Centre Juvenil com en el gimnàs municipal, i que a causa de la demanda dels veïns de la zona, se sumisca al taekwondo per a xiquets que es va iniciar el mes passat’’.

  En aquest cas les classes de zumba, una mescla de balls del Carib i activitat de caràcter aeròbic, van dirigides tant a xiquets i xiquetes, com als pares que els vulguen acompanyar.

  El preu de les classes és de 18 euros, per a un xiquet, els dos dies; i de 25 euros, els dos dies, si s’inscriuen un xiquet i un adult.

  ‘’Esperem poder anar ampliant activitats a Altea la Vella, comentava l’edil, per a facilitar el desplaçament a tots els veïns d’aquesta zona que no puguen assistir a les instal·lacions esportives d’Altea, perquè expliquen a Altea la Vella amb activitats complementàries’’.

  Totes les persones interessades a assistir a les classes de zumba poden inscriure’s en l’oficina de Bitlla i Baldomero o en l’Extensió Administrativa d’Altea la Vella.

Pin It on Pinterest