Select Page

  Jaime Sellés, edil d’Escena Urbana, ha visitat les instal·lacions del cementeri municipal, per a conèixer de primera mà el transcurs de les obres de reparació dels sostres que s’estan duent a terme en els nínxols més antics.

  Les obres, que està realitzant l’Empresa Pública i la Brigada de Resposta Ràpida, consisteixen en el condicionament i recuperació de les teules que havien quedat soltes i la reparació d’alguns sostres que s’havien enfonsat, ‘’a causa del pas del temps i la climatologia, en ser nínxols antics’’, indicava l’edil.

  ‘’Amb aquesta acció, comentava Sellés, i amb la ràpida posada en funcionament de l’ordenança municipal de cementeris, es regularà l’ús i explotació dels espais públics del camp sant, amb la finalitat de recuperar els nínxols que, pel pas del temps, s’han quedat en desús, i adequar-los perquè tornen a donar sepultura’’.

Pin It on Pinterest