Select Page
  • Les obres, finançades íntegrament per la Diputació d’Alacant, embelliran l’entrada al casc antic, creant també zones de aparcament

 L’alcalde d’Altea, Miguel Ortiz, signava dimarts passat l’acta de replanteig del condicionament i enjardinat de la parcel·la per a ús públic situada en el carrer Alcoi, cantonada amb l’avinguda de Benidorm. Aquesta obra està promoguda per l’Ajuntament d’Altea i finançada íntegrament la Diputació d’Alacant, amb un pressupost de 60.000 euros.

  L’Ajuntament d’Altea va adquirir aquests terrenys, que van des del mur que separa el carrer Benidorm amb el campus de la Universitat Miguel Hernández, fins als propis edificis de la Universitat, fa un parell d’anys, després de permutar-li-ho a la Universitat Miguel Hernández, a la qual pertanyien.

  ‘’D’aquesta manera, explicava el primer edil, Altea comptarà amb un dels espais públics més importants de la localitat. En primer lloc perquè van a embellir l’accés al casc antic i també perquè anem a posar a la disposició de tots els veïns del casc antic d’un espai d’oci i esbarjo molt important’’.

  ‘’A més, afegia l’alcalde, aquest projecte preveu la creació de places d’aparcament, que pal·liarà la falta d’espais per a l’estacionament d’aquesta zona, la qual cosa ajudarà al seu creixement comercial i econòmic. Complim, així, els dos objectius fonamentals de l’obra, per una costat embellir i enjardinar una de les entrades a Altea i, al mateix temps, crear més places d’aparcament responent a les demandes d’usuaris i comerciants’’.

  ‘’Amb aquest projecte, indicava Miguel Ortiz, donen començament les primeres obres amb les quals es va a iniciar el Pla d’Acció Comercial; ja que està previst que en poques setmanes s’inicien les obres de l’Avinguda Jaume I, des del Pont de *Moncau fins al carrer Garganes, que promouran i incentivaran el comerç de la zona fent d’aquestes calles espais més atractius’.

  Per la seua banda, l’edil d’Hisenda, Pedro Barber, explicava que ‘’aquest projecte va a acostar el casc antic i la Universitat al casc urbà’’. ‘’Està previst que les obres, que s’inicien avui, finalitzen abans de Setmana Santa’’, detallava Barber.

Pin It on Pinterest