Select Page

  Les instal·lacions de la Policia Local d’Altea han acollit la reunió que han mantingut representants de l’associació Veïns Cooperant, amb l’edil de Seguretat Ciutadana, Jaime Sellés; les edils de Proximitat d’Urbanitzacions, Yolanda Gallardo i Marga Riera; així com amb el Cap de la Policia Local, Herminio Navarro i amb representants de la Guàrdia Civil d’Altea.

  Yolanda Gallardo, edil de Proximitat, ha explicat que ‘’aquesta trobada s’emmarca en les reunions periòdiques que mantenim amb Veïns Cooperant, i que també ha servit per a conèixer als nous integrants de la mateixa’’. En aquest cas han estat presentes representants de les urbanitzacions Sierra d’Altea I, Sierra Altea Golf i El Paradiso.

  ‘’En aquestes trobades, se sol fer un resum de les incidències o problemes que hagen sorgit en qüestions de seguretat en les urbanitzacions que integren l’associació de veïns i, en cas que fóra necessari, establir protocols de seguretat de cara al futur’’, informava Gallardo.

  Tots els assistents a la reunió han coincidit en la baixa incidència de furts i robatoris que s’han produït durant el passat any, ‘’tendència que es manté des de 2012, per la qual cosa estem molt satisfets’’, indicava l’edil.

  ‘’Cal destacar, comentava Gallardo, l’activa comunicació que existeix entre la Policia Local i la Guàrdia Civil d’Altea amb aquesta associació. A més, la comunicació és en diversos idiomes, perquè la informació arribe a tots els veïns’’.

  Així mateix, Yolanda Gallardo, explicava que l’associació està oberta a noves incorporacions ‘’tant d’urbanitzacions com de partides rurals, doncs és una organització molt activa que fa tasques de vigilància, una iniciativa que va sorgir dels propis veïns i que està donant molt bons resultats’’.

  Actualment l’associació de veïns Cooperant està integrada per veïns de les urbanitzacions El Paradiso, Galera de les Palmeres, Les Mimoses, Sierra Altea I, Sierra Altea Golf, Urlisa I, Vila Gadea i Altea la Nova Futura I i Futura II.

  L’associació Veïns Cooperant és un grup de persones voluntàries, sense ànim de lucre, la finalitat del qual és ajudar i col·laborar amb les Forces i Cossos de Seguretat, observant, detectant i informant a l’autoritat competent. Pel que aquesta associació s’ha convertit en un eficaç instrument de participació ciutadana per a la prevenció del delicte.

  Amb aquest projecte es pretén desenvolupar mitjans per a fer front a un problema comú per a tots els ciutadans de qualsevol nacionalitat i entitats públiques, com és la delinqüència.

Pin It on Pinterest