Select Page

  L’activitat de promoció d’Altea en Fitur prossegueix en aquesta segona jornada de la fira, en la qual Vigela Lloret, edil de Turisme, ha mantingut una reunió amb el director de l’Oficina de Turisme de Roma, Carlos Hernández, i el tècnic de Costa Blanca, Héctor Fredes, amb l’objectiu d’atraure turistes italians a Altea.

  ‘’Altea reuneix les característiques que els italians i, en aquest cas, els romans requereixen a l’hora de visitar una destinació turística. En aquest sentit, destaca la nostra oferta de sol i platja que es complementa amb un important calendari d’activitats nàutiques’’, ha assenyalat Lloret.

  Altea presentava ahir en Fitur la seua oferta turística per a l’any 2015, que es resumeix en un nou fullet de promoció de la localitat. La guia, disponible en diversos idiomes, inclou informació detallada sobre enclavaments d’interès o aspectes rellevants que constitueixen l’oferta de la localitat com les seues platges, la seua gastronomia, la seua festes populars o el seu baluard i recinte renaixentista, declarat Bé d’Interès Cultural.

  L’Ajuntament d’Altea presentava també diferents millores en el portal web turístic, www.visitaltea.es, entre les quals es troben la inclusió de dos nous espais dedicats a la nàutica i a l’art i la cultura, que estaran disponibles a partir de Setmana Santa.

  Així mateix, Lloret va recordar que a partir de Setmana Santa el municipi oferirà quatre rutes turístiques, perfectament senyalitzades, perquè els visitants coneguen de primera mà l’oferta d’Altea. Els recorreguts, que combinen entreteniment i cultura, s’inicien en diferents punts de la localitat, però tots desemboquen en el baluard, zona declarada Bé d’Interès Cultural.

Pin It on Pinterest