Select Page

  Vigela Lloret, edil de Turisme, va acompanyar a l’equip directiu de l’Hotel Cap Negret d’Altea, en les diverses reunions amb tour operadors que aquest establiment hoteler va mantenir en el marc de la segona jornada, dedicada als professionals del sector turístic, en Fitur.

  L’edil explicava que l’hotel, representat per la seua directora, Amparo García i per Mayte Morales, ‘’ha signat diversos acords amb importants tour operadors com el WHL, tour operador del mercat italià, capdavanter a Espanya i l’escandinau Orbitz’’.

  Així mateix, també van mantenir una reunió de treball amb el director general de Turisme, al que van sol·licitar una major potenciació en la relació amb el turisme alemany.

  ‘’Cal recordar, assenyalava l’edil, la reunió de treball que aquest mateix hotel ja va mantenir amb Jetair, el tour operador belga, per a tancar un conveni de col·laboració, en la primera jornada de Fitur’’.

  Vigela Lloret, es mostrava molt satisfeta amb la promoció d’Altea en Fitur, que és ‘’una promoció d’Altea en el món’’, com indicava la directora de l’hotel, Amparo García.

Pin It on Pinterest