Select Page

  Toñi Cano, l’afortunada premiada amb el xec de 600 euros en compres de la campanya ‘’Per Nadal, comerç d’Altea. Un regal per al teu poble’’ rebia, de mans de l’edil de Comerç, Vigela Lloret, el ‘’passaport nadalenc’’ amb el qual poder gastar els 600 euros en els establiments adherits a la campanya.

  Toñi Cano iniciava les seues compres en Tarkus, establiment que va lliurar el nombre del bitllet guanyador en el sorteig, i del que Cano és clienta habitual, ‘’a més de comprar en altres comerços d’Altea, perquè jo sóc clienta del comerç local’’, indicava l’afortunada

  Per la seua banda, Mª José Orozco, com a representant de Tarkus, destacava el bon acolliment que entre els alteanos ha tingut la campanya de Comerç de Nadal i agraïa a l’Ajuntament la iniciativa d’incentivar les compres a través d’aquest tipus d’activitats.

  Vigela Lloret es mostrava molt satisfeta amb el resultat de la campanya, i felicitava a la guanyadora del sorteig, Toñi Cano, ‘’que va a poder gaudir d’uns segons Reyes’’. Així mateix, agraïa la participació dels comerços adherits i animava tant a alteanos com a veïns d’altres localitats a ‘’venir a Altea a fer les compres perquè tenim productes de moltíssima qualitat’’.

Pin It on Pinterest