Select Page
  • El Centre Social d’Altea acollirà aquesta xarrada informativa sobre la figura de l’acolliment familiar demà dijous, dia 20 de novembre, a les 18 hores.

Amb motiu de la celebració de el ‘Dia Mundial del Xiquet’, el dia 20 de novembre, la Regidoria de Serveis Socials ha organitzat una xarrada informativa sobre l’acolliment familiar, demà dijous, dia 20 de novembre, a les 18 hores en el Centre Social. Braulio Cencerrado, Coordinador de l’Àrea de Benestar Social, ha explicat que ‘’l’objectiu d’aquesta xarrada, que serà a càrrec d’una tècnic de la Fundació Diagrama, és la difusió d’aquesta mesura de protecció de menors, i informar a totes les famílies que estiguen interessades a ser famílies educadores i a acollir a un menor que, per circumstàncies familiars o socials, no pot estar amb la seua família biològica’’. Cencerrado ha destacat ‘’el valuós paper que exerceixen aquestes famílies en la protecció de menors i la importància per als mateixos de comptar amb una família de referència’’. 
Des de la Regidoria de Benestar Social s’anima a totes aquelles famílies que estiguen interessades en l’acolliment familiar al fet que acudisquen a aquesta xarrada informativa, en la qual se’ls facilitarà tota la informació que necessiten, així com els passos a seguir per a ser famílies acollidores.

Pin It on Pinterest