Select Page

La regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Altea a través del seu edil Gregorio Alvado, i per segon any consecutiu, vol garantir el desdejuni i el menjar a tots els xiquets de famílies dels quals es troben en dificultats econòmiques, i en especial situació de vulnerabilitat social. Per això s’ha posat en marxa diferents línies d’actuació. El Consell Local d’Emergència Social format per Cáritas, Creu Roja, Emaús i l’Ajuntament d’Altea s’encarregarà del desdejuni per a xiquets de 2 a 12 anys, consistent en un lot complet de productes alimentaris per a cobrir les seues necessitats diàries durant els mesos de Julio i Agost. S’estima que uns 130 xiquets són susceptibles de ser beneficiaris d’aquest programa “NINGÚN XIQUET SENSE DESDEJUNI”.

Una altra línia d’actuació per aquests menors és la posada en marxa de les activitats esportives, durant els mesos de Julio i Agost, de la que es podran beneficiar més de 100 xiquets, permetent, d’aquesta manera, l’accés a les activitats organitzades, de forma gratuïta, des de la Regidoria de Serveis Socials. Per a tots aquests menors que realitzen les activitats esportives se’ls va a garantir el menjador. El programa, a més de comptar amb una aportació econòmica de l’entitat bancària Caixabank (La Caixa) , estarà subvencionat per la Conselleria de Benestar Social i el Ministeri de Sanitat, Servicis Socials i Igualtat.

Gregorio Alvado ha declarat: “Amb aquestes iniciatives es garantix que tots els xiquets d’Altea que es troben en una situació de vulnerabilitat social i econòmica, tinguen una alimentació completa i saludable i disfruten de les activitats d’oci i esportives, aconseguint, d’aquesta manera, un correcte desenrotllament nutricional entre els més xicotets”. Al mateix temps, el Regidor de Serveis Socials ha volgut mostrar el seu agraïment, tant als treballadors del departament, en l’elaboració, creació i coordinació d’aquestes línies d’actuació, com a les empreses i organismes que, un any més, fan possible que les condicions tant econòmiques com socials que patixen alguns xiquets i xiquetes d’Altea, no siguen impediment per a accedir de forma igualitària, a totes les activitats estivals, considerades essencials a aquestes edats i que tant benefici poden aportar a curt termini.

Pin It on Pinterest