Select Page

60 places en total es destinaran entre totes les activitats per a Serveis Socials i tots els empadronats a Altea tindran descomptes especials en la majoria d’activitats organitzades. Aquest estiu la Regidoria d’Esports ha organitzat una agenda completa d’activitats per a totes les edats. Dotze activitats entre campus, campaments, tornejos i activitats ompliran durant els mesos de juliol i agost la Ciutat Esportiva d’Altea. Entre totes les activitats es preveuen mes de 6.300 inscrits, una xifra rècord que en anys anteriors mai s’havia aconseguit. I no sols participaran xiquets en les activitats, per que des del departament d’esports s’han organitzat diverses activitats dirigides a tots els públics, com poden ser el ‘Desconecta fes esport per la nit” o la “marxa nocturna de Guadalest a Altea”

Estes activitats tenen com a objectiu conciliar la vida familiar i laboral en els mesos d’estiu, així com fomentar durant les vacaçes la pràctica d’esport i les activitats saludables. L’Ajuntament d’Altea des de la regidoria de Joventut i Esports, ha destinat els seus esforços a aconseguir que durant l’estiu, tot el que vullga practicar esport, ho puga fer, i per a això s’han posat a disposició de Servicis Socials un gran nombre de places per als Campaments i Campus d’estiu.

El Regidor de Joventut i Esports, Sebastián Gómez ha manifestat: “Desde la Regidoria de Joventut i Esports, hem fet un gran esforç per a donar complida resposta a totes les necessitats que en matèria d’oci i esports ens sol·liciten tots els ciutadans. Per aquesta raó, hem volgut promoure totes aquestes activitats, a fi de potenciar el necessari desenrotllament físic i psíquic, com a norma bàsica que afavorisca la integració social i la participació comunitaria.” Per orde cronològic, aquest estiu s’organitzaran les activitats següents:

23 al 28 de Juny – Primer Campus de Basquet organitzat pel CB Altea on podran apuntar-se xiquets i xiquetes de 6 a 17 anys. Previsió 40 participants.

28 de Juny – “Desconecta fes esport per la nit”. Tots els esports en ambient nocturn, totes les edats i una previsió de mes de 300 participants.

30 de Juny al 29 d’Agost – Campus Esportiu en la Ciutat Esportiva de dilluns a divendres de 8 a 15h. Activitats esportives per a xiquets de 6 fins a 16 anys.

1 de Julio al 29 d’Agost – Cursets d’Estiu. Per a xiquets i jóvens de 4 a 16 anys, on l’any passat van participar mes de 600 xiquets.

2 Julio al 9 d’Agost – Campament d’Anglés Finca Santa Bárbara, amb tres torns i 180 xiquets i xiquetes d’Altea, comarca i moltes parts d’Espanya. Els xiquets empadronats a Altea obtindran un descompte de 25 EUR en la inscripció. 

6 al 12 de Julio – Costa Blanca Cup, un torneig de futbol que porta 240 equips de 16 països diferents i un total de mes de 4.000 participants, dels quals 160 són places gratuïtes per a equips d’Altea.

7 a l’11 de Julio – Primer Campus de Tenis de Taula amb He Zhi Wen (Juanito) com a director del campus, i on participaran 30 xiquets.

12 de Julio – Primer Open Tenis de Taula Vila d’Altea, un campionat Nacional i Autonòmic amb 80 participants.

19 de Julio – Vetlada de Kick Boxing organitzada pel Club de la Lluita d’Altea, on s’esperen prop de 300 persones

19 de Julio – Marxa Nocturna de Guadalest a Altea. Una nit especial per als que els agrada caminar. Durarà de 19h a 3am

4 al 29 d’Agost – Campus de Futbol UD Altea

14 d’Agost – Oci Jove en la platja de la Roda

Pin It on Pinterest