Select Page

Dissabte que ve 28 de juny donarà inici la temporada estival de la XXXI Mostra d’Artesanía. Ubicada en la Plaça de l’Església d’Altea, en ple Nucli Antic, es podrà visitar fins al 31 d’agost en horari de 19:00 a 12:00h i en ella trobaran artesania artística i de creació amb un alt grau de manipulació en matèries primeres i de contrastada qualitat. Són 20 els llocs que constituïxen la Mostra i en ella hi ha presents una àmplia varietat d’oficis especialitzats en el tractament artesanal de materials com a metalls preciosos, metalls, vidre, fusta, paper, ceràmica, seda, etc.

La Mostra d’Artesanía és ja un clàssic de l’estiu alteà i està considerada com una de les millors fires d’artesania de la Comunitat Valenciana. Per a l’edil de Cultura, Marga Riera, “contar a Altea amb una iniciativa d’aquestes característiques és un privilegi que any rere any cuidem amb una rigorosa selecció dels participants, ja que són molts els artistes interessats a participar procedents de tot el territori nacional”

L’organització de la Mostra compta amb la col·laboració d’UNART, Unió d’Artesans d’Altea, qui facilita als nous artesans participants la seua integració, presta assessorament, organitza activitats culturals complementàries a la Mostra… entre altres activitats. Per a concloure, l’edil d’àrea ha explicat que “aquest any els premis a la millor peça, al millor estand i el premi UNART, s’alliberaran el dia 16 de juliol per l’habitual jurat”

Pin It on Pinterest