Select Page

Dins del conjunt d’activitats formatives planificades per la Regidoria de Foment de l’Ocupació de l’Ajuntament d’Altea, s’ha organitzat un curs pràctic denominat “Xarxes Socials: ús professional i personal”, que ha comptat amb el patrocini de l’Obra Social de La Caixa. Esta serà la segona edició d’aquest curs pràctic després de la bona acollida que va tindre el curs inicial. El curs sobre xarxes socials tindrà lloc del 30 de juny al 4 de juliol, de 9:30 a 13:30 hores. Les inscripcions ja es poden realitzar en l’AEDL d’Altea, situada en la planta baixa de l’Ajuntament d’Altea, i les places del curs són limitades i gratuïtes.

La Regidora de Foment de l’Ocupació de l’Ajuntament d’Altea, Vigela Lloret, va voler agrair la implicació de La Caixa en aquest tipus d’iniciatives. Segons Lloret, “Amb activitats com esta es va millorant les expectatives de poder trobar treball, de molts alteans i alteanes. Eixe és el nostre objectiu i pel que realitzem al llarg de tot l’any, tantes activitats formatives. Per a Pep Cano, director de l’oficina de La Caixa a Altea, “La Obra Social sempre està disposada a col·laborar en este tipus d’iniciatives. Aquest és sens dubte, un curs molt apropiat i positiu”, va destacar Cano, que també va voler agrair al poble d’Altea la seua fidelitat amb l’entitat financera, “gracies al volum de treball que tenim, la qual cosa fem amb iniciatives com esta és intentar tornar als nostres clients la seua confiança en nosotros”. El curs es realitzarà en el CEAM i serà impartit per l’empresa Impuls Xarxa, que ja posara en marxa este mateix curs l’any passat.

Pin It on Pinterest