Select Page

La Regidora d’Educació, Aurelia Álvarez ha presentat este matí una nou edició de l’Escola d’Estiu d’Altea, dirigida a xiquets d’entre 3 a 12 anys d’edat. L’objectiu, va ressaltar Álvarez, “es facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar durant els mesos d’estiu, ja que Altea és una localitat turística, i durant esta època augmenta el ritme de treball”. Enguany serà el CEIP Garganes el que acollirà les activitats de l’Escola d’Estiu, ja que les instal·lacions d’EPA que la van albergar l’any passat, estan en obres per la futura ubicació del nou repten de la Policia Local. Segons l’edil d’educació, l’any passat van ser més de 200 alumnes els que van disfrutar de les activitats de l’escola, i s’espera que enguany es puga repetir la matriculació. L’Escola d’Estiu d’Altea es desenrotllarà de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, amb activitats en anglés per a repàs, ball, manualitats, excursions, esports o piscina.

A més s’oferirà l’aula matinal, des de les 8:00 hores, per als pares que hagen de deixar abans els seus fills, i també hi haurà l’opció de menjador, de 14 a 15 hores, amb reforç de cuidadores. Vanesa Ferrer, en representació de l’empresa alteana Projectes Educatius, que repetix un any més en l’organització de l’escola estival, va agrair la confiança de l’Ajuntament per a posar en marxa de nou esta iniciativa, i va recordar que l’Escola d’Estiu s’inicia l’1 de juliol, però que la setmana abans ja estaran en marxa, del 23 al 30 de juny, per a poder acollir els xiquets que ja estan de vacacions. Esta activitat s’exercirà provisionalment en el Centre Social d’Altea, només durant estos dies.

Els preus seran 95 euros al mes per als xiquets de 3 anys a 2n primària, i de 80 euros al mes, per als xiquets de 3r a 6t de primària. La quinzena seran 50 euros per a tots els grups d’edat. A més l’aula matinal suposarà un increment de 20 euros. Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar en les oficines d’atenció al ciutadà de l’Ajuntament d’Altea, o en la pròpia acadèmia Projectes Educatius, abans del 20 de juny. Per a més informació es pot cridar al telèfon 619021920 o al correu electrònic projectes_educatius_altea@hotmail.com

Pin It on Pinterest