Select Page

L’Associacio Espanyola de Funcionaris i Amics Seniors (AESFAS), celebrà la seua Assamblea anual en les instalacions de l’Hotel Cap Negret d’Altea, durant el passat fi de semana, en l’assistencia de mes de 80 delegats procedents d’atres tantes localitats d’Espanya. AESFAS, vinculada a l’Unio Democratica de Pensionistes i Jubilats d’Espanya (UDP), abordà durant la seua Assamblea la gestio dels paquets turistics i servicis que oferta als seus afiliats, entre els que se troben militars retirats, guardias civils, i funcionaris jubilats i pensionistes de totes les administracions publiques, ademes de funcionaris en actiu. Durant la seua estancia en l’Hotel Cap Negret, els delegats foren invitats per l’Ajuntament d’Altea que els organisà una visita guiada per la localitat, visitant el Caixco antic, el Passeig Maritim i els ports pesquer i deportiu, aixina com el Palau i atres instalacions.

En l’acte de clausura, el regidor de Presidencia, Jesus Ballester, se dirigi als delegats d’AESFA, destacant que “Altea es una referencia en el turisme nacional i internacional, tambe coneguda com un poble d’artistes, perque molts d’ells han passat per aci o tenen la seua residencia”. Segons els explicà Ballester, “hem volgut oferir lo que la gent busca, i la gent busca experiencies, viaja a destins volent saber que fer, i Altea ara mateix oferix moltes coses, oferix cultura en un gran auditori com Palau i una programacio de primer nivell, durant tot l’any, tenim el Caixco Antic, declarat Be d’interés Cultural, sent un dels llocs mes visitats de la provincia d’Alacant; pero tambe Altea te una de la millors ofertes en deports nautics de la Comunitat Valenciana, en dos ports deportius, i una ampla oferta d’activitats nautiques, des de busseig, vela, KAYAK, i excursions maritimes, i per ultim tenim el concepte SLOW-CITY de ciutat tranquila, i en eixa llinia s’han construit en un any mes de deu quilometros de carril bici”.

Per ultim, Jesus Ballester oferi tot l’espales i ajuda que precise l’Associacio de Funcionaris, “que poden acostar-se en qualsevol moment a Altea, i l’Ajuntament sempre estara al seu costat, colaborant de forma estreta, perque mos interessa a tots esta relacio, a  mosatros com municipi, a l’hotel com empresa, i a vostes com visitants que podran gojar de totes nostres ofertes”. 

Per la seua part el President d’AESFAS, Xavier Coniller, agrai l’acollida que ha tingut Altea en l’Associacio i senyalà que “es important que les ciutats que tenen una acollida especial i que mos obrin les portes de par en par com han fet en Altea, tant en l’Hotel Cap Negert com en la ciutat, s’han brindat a ensenyar-mos totes les bellees que tenen aci, mosatros ho agraim des d’AESFAS i esperem seguir tenint una bona relacio i que seguim visitand continuament”.

AESFAS entre els acorts adoptats ha inclos la localitat d’Altea, i concretament l’Hotel Cap Negret, en mes de 500 estages, en la seua ampla oferta de paquets turistics en Espanya.

Pin It on Pinterest