Select Page

“L’Agència Valenciana de Turisme ha triat Altea com una de les principals localitzacions per a la gravació del pròxim anunci promocional de la Comunitat Valenciana com a destinació turística. L’espot s’emetrà pròximament en les principals cadenes de televisió nacionals i en internet en la web www.comunitatvalenciana.com. La gravació a Altea ha començat este mateix matí als voltants del Port d’Altea, on es gravaran la badia i panóramicas d’Altea. A més, ja s’han rodat imatges a Benidorm, Calp, Dénia, Alacant, València, Castelló, Vilafamés, etc. Per a la regidora de Turisme, Vigela Lloret, “ésta és una nova mostra del la importància que Altea té per a la Comunitat Valenciana, com un dels seus principals destins, i suposa un respatler per a tot el treball de promoció que estem duent a terme, tant des del sector públic, com des del privat”.”

Pin It on Pinterest