Select Page

Després que l’Alcalde d’Altea s’haja reunit aquest estiu amb més de 150 representants de col·lectius de professionals i associacions alteanes per a analitzar l’actual revisió del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU), posant l’accent principalment en el Catàleg de Béns, dimecres que ve, 25 de setembre, Miguel Ortiz es reunirà amb tots els veïns afectats o interessats a realitzar-li qualsevol consulta, abans que finalitze el període d’al·legacions. 

L’objectiu és obrir un debat entre els alteans, sobre el present i el futur d’Altea i en les reunions, a més de l’Alcalde participarà l’equip redactor del Catàleg de Béns, amb l’arquitecte Juan Miguel del Rei, i l’arquitecta municipal, Ana Beltri. 

Les reunions tindran lloc dimecres que ve, 25 de setembre, a partir de les 13:00 hores, en Alcaldia. Els interessats poden demanar cita través del correu electrònic alcaldia@altea.es o del telèfon 609 108 187.

Pin It on Pinterest