Select Page

La Regidora d’Educació, Aurelia Alvarez, ha ressaltat aquest matí la normalitat amb la qual ha transcorregut el primer dia de classe en els cinc col·legis públics d’Infantil i Primària d’Altea: Les Rotes, Garganes, Blanquinal, L’Olla i Altea la Vella, on la normalitat ha sigut la tònica i no hi ha hagut cap incident. També ha posat l’accent en la la “il·lusió amb la qual inicien el curs l’adreça i mestres dels col·legis públics”. 

Quant a la plantilla de mestres, ressaltar que hi ha hagut aquest primer dia tres baixes maternals, dues en el col·legi Les Rotes i una en el Garganes, a més de dos professors d’anglès que estan becats en l’estranger. Les baixes, segons l’edil d’Educació, s’han de cobrir pròximament, per al que es posarà en contacte amb les autoritats educatives. Finalment l’edil d’Educació va informar sobre un “petit incident” en Les Rotes, on uns estranys han obert un dels edificis d’Infantil i s’han portat material escolar.

Pin It on Pinterest